Om oss – svensk dörrtillverkare

  • Hem
  • Dörrtillverkare

Svensktillverkade ståldörrar

Vi är en svensk tillverkare av säkra och specialanpassade dörrar. Dock är vi mycket mer än en dörrtillverkare. Vårt unika erbjudande handlar om att vi tar på oss en mer aktiv roll som konsulter för våra kunder och samarbetar med dem i projekt för att hitta den bästa lösningen. MaxiDoor har mångårig erfarenhet och kan skapa en harmonisk kombination av estetik och funktion. Våra kunder inkluderar myndigheter, offentlig sektor och företag.

Vårt erbjudande omfattar en komplett lösning, från idéstadiet till tillverkning, testning och installation. Men det slutar inte där, vi fungerar också som servicepartner och rådgivare för att säkerställa byggnadens säkerhet och för att förlänga dörrens livslängd.

Erfaren dörrtillverkare

Högteknologisk industriverkstad hjälper oss att ta fram speciallösingar för våra kunder

Vår toppmoderna tillverkning är lokaliserad i Frövi utanför Örebro. Anläggningen innehåller flertalet avancerade maskiner som ger oss möjligheter att anpassa stålet efter våra kunders högt ställda krav. Vi allt från olika dörrar till säkerhetsfönster, partier och helt specialframtagna dörrtillbehör.

Måttanpassat är vår vardag

Tillverkning från ritning vår utgångspunkt. Genom att våra kunders ritningar alltid är olika och ofta består av specialmått har vi utvecklat en förmåga att snabbt kunna ta fram nya dörrformer och modeller. Det är inte ovanligt att vi tar fram helt nya dörrmodeller åt våra kunder. Om ni vill ha en dörr som passar just er specifika behov så kan ni vända er till oss. Vi erbjuder möjligheten att anpassa dörrens storlek och material samt lägga till valfria funktioner och skyddsnivåer. Våra erfarna projektledare kan också hjälpa er att välja den bästa lösningen för ert behov. Genom vår egen svenska tillverkning har vi kapaciteten att producera både stora och små serier av specialtillverkade dörrar på kort tid, vilket gör oss till en fullständig partner för krävande projekt som kräver anpassningsförmåga och hastighet.

Om MaxiDoor

MaxiDoor är en framstående dörrtillverkare som specialiserar sig på att skapa högkvalitativa och funktionella dörrar för olika ändamål. Genom att besöka vår hemsida www.maxidoor.se, kan du upptäcka en värld av möjligheter när det gäller att förbättra din byggnads säkerhet med deras pålitliga, mångsidiga och stilrena dörrlösningar.

MaxiDoor strävar efter att erbjuda dörrar som kombinerar hållbarhet, estetik och funktionalitet för att tillfredsställa olika behov och preferenser. Med vårt breda sortiment av dörrar, oavsett om det är entrédörrar, innerdörrar eller skjutdörrar, finns det något för alla behov.

En av våra grundläggande fokusområden är att våra produkter ska hålla exceptionell kvalitet. Genom att använda noggrant utvalda material och modern tillverkningsteknik, kan vi erbjuda dörrar som är slitstarka och tåliga nog att klara av extrema påfrestningar. Detta innebär att du kan lita på att våra dörrar kommer att hålla länge och klara av olika former av angrepp och inbrottsförsök.

Förutom hållbarhet fokuserar MaxiDoor också på att erbjuda stilfulla och mångsidiga designalternativ. Våra dörrar kommer i olika färger, material och utföranden för att passa olika inredningsstilar och arkitektoniska koncept. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk look eller en mer klassisk och elegant stil, kan du hitta en dörr som passar er byggnad.

En annan viktig aspekt att nämna är vårt stora engagemang för att erbjuda säkra helhetslösningar. Genom att integrera avancerade lås- och säkerhetssystem dörrarna kan får ni en komplett lösning för maximalt skydd. Denna helhet är särskilt viktig när det gäller entrédörrar, eftersom de spelar en avgörande roll som yttre skydd för att upprätthålla säkerheten och integriteten för din byggnad.

När du väljer oss som din dörrtillverkare kan du också dra nytta av vår expertis och service. Vi har över 50 års erfarenhet och således beprövade metoder och processer på plats, både gällande produkten och vårt kundbemötande. Genom att erbjuda rådgivning och vägledning i val av dörrar samt installationstjänster, strävar vi efter att göra hela processen smidig och enkel för dig. Det spelar ingen roll om du aldrig beställt en dörr förut eller har 20 års erfarenhet av byggbranschen, MaxiDoor finns där för att stödja dig genom varje steg.

Sammanfattningsvis ska vi representera en pålitlig och innovativ dörrtillverkare som erbjuder högkvalitativa, estetiskt tilltalande och säkra dörrar för alla typer av byggnader. Med ett brett och anpassningsbart sortiment och dedikerade dörrexperter kan du vara säker på att hitta rätt dörrar för ditt specifika behov och därmed också skapa en snygg och säker dörrlösning för din byggnad.

Dörrtillverkare

Bli kontaktad

    Skyddas av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till gdpr.

    Annons

    Annons